МИКО 12 е компания, предлагаща широка гама от висококачествени суровини за хляб и сладкарски изделия, произведени в Италия.

Паста Дама Топ

Паста Дама Топ

Бяла захарна паста за покритване

Паста Дама Топ

Паста Дама Топ SP

Паста Дама Топ Специал

Бели захарни пасти, меки и лесни за употреба, подходящи за покриване на торти за специални поводи и за направата на декорации.

Паста Дама Топ има консистенция между Принцес Паста и Паста Дама PWR.

Тези пасти издържат на температурни колебания, устойчиви са на влага без да се напукват; високата еластичност позволява да се разточват на тънки пластове.

Имат чудесен вкус на бял шоколад и могат да бъдат оцветявани с водоразтворими бои.

Паста Дама Топ SP не съдържа палмова мазнина.

Опаковка

5 кг кофи и 10 кг кашони (4 блока от 2,5 кг).

 

 

Начин на употреба

Вземете желаното количество от Паста Дама Топ или Паста Дама Топ SP и месете леко с ръце, докато се омекоти.

 

Ако се съхраняват при температура по-ниска от препоръчителната, може да станат прекалено твърди. В този случай, извадете желаното количество и го загрейте много внимателно в микровълнова фурна на ниска мощност за няколко секунди.

 

Покриване на торти:

Разточете до желаната дебелина. Ако е необходимо може да поръсите с нишесте или сладкарска захар, за да подпомогнете процеса. Покрийте тортата, като се уверите, че захарната паста се прикрепя добре към страните на тортата.

 

Внимание:

За да се избегне влагата и проблеми свързани с прекомерното омекотяване на тестото, препоръчваме да се сложи тънък слой маслена сметана между тортата и захарната паста.

 

Създаване на декорации:

Формовате ръчно или поставяте пастата в силиконови форми.

 

Оцветяване:

Може да се оцвети цялата паста или да се русува повърхността с четка (дори с аерограф), като се използват водоразтворими хранителни бои (прах, течност или гел).