МИКО 12 е компания, предлагаща широка гама от висококачествени суровини за хляб и сладкарски изделия, произведени в Италия.

Баварски мус (Сладоледена торта)

 

Лили неутрал – 200гр.

Вода или мляко – 200гр.

Сметана(4-5°) – 1.000гр.

Ирка паста или плодова паста

 

Разбийте сметаната, водата или млякото и ЛИЛИ НЕУТРАЛ с миксер, добавете избрания от вас вкус (МОРЕЛИНА, МОРЕЛИНА БИТЕР, ИРКА ШОКОЛАД, ИРКА КАО, КОВЪРКРЕМ ШОКОЛАД, ЛЕШНИКОВА ПАСТА, ПАСТА ЗАБАЙОНЕ или плодова паста), разбийте леко. Сложете тънък пласт кекс в подходяща форма и запълнете еднакво. Сложете в хладилник или фризер за около 40 минути.

За по-красив вид покрийте или декорирайте с  MIRROR CHOCOLATE, MIRROR WHITE CHOCOLATE или MIRROR CARAMEL (това са бляскави, студоустойчиви кремове за покритие).

ИНСТРУКЦИИ: В случай че решите да използвате зеленчукови кремове, препоръчваме ви да използвате 300гр. вода или мляко и да не разбивате с миксера дълго време, защото това са твърде различни консистенции. По ваше желание може да добавите захар към сметаната.  Ако използвате и двата крема  е препоръчително да ги разделите с  тънък пласт кекс.