Баварски Шоколад
БАВАРСКИ ШОКОЛАД
ШОКОЛАДОВ КРЕМ:
Сметана (4-5°С) – 1000гр.
IRCA CHOC – 100-120гр.
Вода или мляко – 250гр.
LILLY NEUTRAL – 200гр.
Разбийте сметаната, водата/млякото и LILLY NEUTRAL с миксер, добавете IRCA CHOC като разбърквате леко.
На дъното на подходяща форма, която предварително е намазана с мазнина и захар, сложете тънък пласт пандишпан или руло, и залейте отгоре с крема.
Сложете във фризер за поне 2 часа, след това махнете формата и залейте с MIRROR CHOCOLATE DARK, който предварително е разтопен на 40-45°С.
Декорирайте страните на кейка с бадемови стърготини от FLOMIX и отгоре с шоколадови стърготини, маслини и листа от мента.