МИКО 12 е компания, предлагаща широка гама от висококачествени суровини за хляб и сладкарски изделия, произведени в Италия.

ГАНАЖ С РЕНО БЯЛ

 

Тези рецепти са фодходящи за пълнеж на бонбони направени във форми.

 

Ганаж Слонова кост

Сметана – 350 гр.

Рено Бял 38/40 – 650 гр.

Grand Marnier – 20гр.

 

Ганаж Забайоне

Сметана – 300 гр.

Рено Бял 38/40 – 700 гр.

Паста Забайоне – 50 гр.

Чист алкохол – 50 гр.

 

Ганаж Капучино

Сметана – 300 гр.

Пудра Кафе – 35 гр.

Рено Бял 38/40 – 700 гр.

 

Слагаме сметаната и изчакваме да кипне. Добявяме я към предварително разтопения шоколад на 40-45°.   Внимателно смесваме до постигане на гладка и хумогенна смес. Оставяме я да изтине и добавяме ликьора и другите добавки.