МИКО 12 е компания, предлагаща широка гама от висококачествени суровини за хляб и сладкарски изделия, произведени в Италия.

WHISKY STICKS

 

Пралин Аманде Ноисете – 900 гр.

Сметана – 400 гр.

Глюкоза – 100 гр.

Какаово Масло (разтопено) – 150 гр.

Уиски – 120 гр.

RENO MILK – 700 гр.

 

Разтопете шоколада и какаовото масло на 45°и добавете глюкозата и сметаната затоплени на 30-35°.

Добавете уискито и Пралин Аманде Ноисете и оставете сместа в хладилник за минимум 2 часа, след това разбъркайте с миксер с К-образна бъркалка за няколко минути до получаване на желаната консистенция.

Върху хартия за печене  шприцовайте ивица по дължината на тавата и сложете в хладилник за поне 2 часа.

Нарежете на парчета (3см) и покриите с темпериран млечен шоколад.

Декорирайте по ваше желание.