МИКО 12 е компания, предлагаща широка гама от висококачествени суровини за хляб и сладкарски изделия, произведени в Италия.

КРЕМОВЕ

 

Пистачо крем

RENO BLANC SUPERIEUR 40-42% – 125 гр.

Джойпаста Пистачо – 70 гр.

 

Смесваме RENO BLANC SUPERIEUR 40-42% с Джойпаста Пистачо докато получим смес с гладка консистенция.

Пълним на 1/3 и чакаме да кристализира.

 

Ванилов крем

Уъндърчок Бял – 100 гр.

Джойпаста Ванилия Бял – 10 гр.

 

Затопляме Уъндърчок Бял в микровълнова на 28° и добавяме Джойпаста Ванилия Бял, пълним на 1/3 и оставяме да клистаризира.

 

Ганаж Малина

Фрутидор Малина – 150 гр.

RENO BLANC SUPERIEUR 40-42% – 275 гр.

Какаово масло – 15 гр.

 

Разтопяваме RENO BLANC SUPERIEUR 40-42%  с Какаовото масло на 40°, добавяме Фрутидор Малина на стайна температура и разбъркваме ръчно.

Пълним на 1/3 и оставяме да кристализира.