КРЕМОВЕ
Пистачо крем
RENO BLANC SUPERIEUR 40-42% – 125 гр.
Джойпаста Пистачо – 70 гр.
Смесваме RENO BLANC SUPERIEUR 40-42% с Джойпаста Пистачо докато получим смес с гладка консистенция.
Пълним на 1/3 и чакаме да кристализира.
Ванилов крем
Уъндърчок Бял – 100 гр.
Джойпаста Ванилия Бял – 10 гр.
Затопляме Уъндърчок Бял в микровълнова на 28° и добавяме Джойпаста Ванилия Бял, пълним на 1/3 и оставяме да клистаризира.
Ганаж Малина
Фрутидор Малина – 150 гр.
RENO BLANC SUPERIEUR 40-42% – 275 гр.
Какаово масло – 15 гр.
Разтопяваме RENO BLANC SUPERIEUR 40-42% с Какаовото масло на 40°, добавяме Фрутидор Малина на стайна температура и разбъркваме ръчно.
Пълним на 1/3 и оставяме да кристализира.