МИКО 12 е компания, предлагаща широка гама от висококачествени суровини за хляб и сладкарски изделия, произведени в Италия.

ПРАЛИНИ ЕСПРЕСО

 

Пълнеж Капучино

Чокосмарт Бял Шоколад – 1000 гр.

Мляно Кафе – 10 гр.

 

Разтопете Чокосмарт Бял Шоколад на 30-32°и добавете мляното кафе.

 

Ганаж Кафе

Single-origin chocolate LAIT MADAGASCAR 38% – 1000 гр.

Сметана 35% – 600 гр.

JOYCAFEE GRANGUSTO – 60 гр.

 

Пригответе шоколадовите черупки в поликарбонатни форми с темпериран шоколад NOIR PEROU 70% .  След като се кристализират повтаряме процедурата с пълнежа капучино така, че да се оформи втора черупка. Оставяме формата обърната обратно да се кристализира. Отстраняваме излишнaта част от продукта и пълним с ганаж кафе. Чакаме да стане твърд и затваряме с NOIR PEROU 70% темпериран.