МИКО 12 е компания, предлагаща широка гама от висококачествени суровини за хляб и сладкарски изделия, произведени в Италия.

ПРАЛИНИ С АРОМАТЕН ОЦЕТ ИЛИ ЛАЙКА

 

Ганаж с Лайка

Рено Бял 38/40 – 500 гр.

Прясна Сметана – 300 гр.

Масло – 60 гр.

Лайка (на пакетче) – 5-6 бр.

 

Сваряваме Сметаната и оставяме Лайката да престои в нея за 10 минути.

Изцеждаме пликчетата и ако е необходимо добавяме липсващото количество Сметана.

Заливаме върху разтопения шоколад (на 40°) и добавяме Маслото (меко) и нежно разбъркваме.

 

 

Ганаж с Оцет

Рено Бял 38/40 – 500 гр.

Прясна Сметана – 300 гр.

Ароматен Оцет – 40 гр.

 

Смесваме прясната Сметана с белият шоколад разтопен 45°и добавяме ароматния оцет.

Оставяме докато се получи кремообразна консистенция.