МИКО 12 е компания, предлагаща широка гама от висококачествени суровини за хляб и сладкарски изделия, произведени в Италия.

ПРАЛИНИ ТРОПИКАЛ

 

Пълнеж Манго Желиран

Фрутидор Манго – 500 гр.

Лили Неутрал – 150 гр.

Вода – 100 гр.

 

Смесете Фрутидор Манго с водата. След това добавете Лили Неутрал.

 

Пулнеж Хрупкав Кокос

Пралин Деликрисп Кокос – 800 гр.

Чокосмарт Млечен Шоколад – 200 гр.

 

Разтопете Чокосмарт Млечен Шоколад и го добавете към Пралин Деликрисп Кокос.

 

Пригответе черупката на поликарбонатни форми, ползвайте темпериран NOIR PEROU 60%. След като се кристализират пълним до половината с пълнеж желиран манго (докато е още течен) и оставяме да стегне за 15 минути в хладилник.

Затворете с един пласт пълнеж хрупкав кокос.