МИКО 12 е компания, предлагаща широка гама от висококачествени суровини за хляб и сладкарски изделия, произведени в Италия.

ФРЕНСКА ЦЕЛУВКА

 

Ганаж Лавандула

Сметана 35° – 250 гр.

Суха Лавандула – 15 гр

Джойпаста Крем Брюле – 60 гр.

RENO BLANC SUPERIEUR 40-42% – 500 гр.

Карамел Delicrisp Fleur De Sel

 

Сваряваме сметаната и лавандулата и ги оставяме да изтинат. Отстраняваме цветовете и добавяме загубите от сметаната (ако има) и Джойпаста Крем Брюле.

Разтопяваме RENO BLANC SUPERIEUR 40-42%и добавяме към сметаната до получаване на ганаж.

Пълним пралините на 2/3 и изчакваме да кристализира.

След кристализация може да се добави и един тънък пласт от Карамел DELICRISP FLEUR DE SEL.