МИКО 12 е компания, предлагаща широка гама от висококачествени суровини за хляб и сладкарски изделия, произведени в Италия.

ТЪМЕН ХРУПКАВ ГАНАШ

ТЪМЕН ХРУПКАВ ГАНАШ

 

RENO CONCERTO Натурален 64% – 500 гр.

PRALIN DELICRISP Тъмен – 1000 гр.

 

Темперирайте шоколада и го разбъркайте леко с PRALIN DELICRISP Тъмен. Поставете сместа в подходящи квадратни форми (8 мм височина) и оставете да се втвърди при 15-20 ° С. Извадете ги от формичките и покрийте повърхността с фин слой не темпериран тъмен шоколад и след няколко минути изрежете с кръгъл сладкарски нож (Ø 3 см), като оформите няколко кръга. Покрийте ги внимателно с темпериран RENO CONCERTO Натурален 64%. Поставете покритите пралини върху хартия за печене и украсете повърхността, като използвате трансферни листи.