МИКО 12 е компания, предлагаща широка гама от висококачествени суровини за хляб и сладкарски изделия, произведени в Италия.

CHOCOSMART Млечен Шоколад


CHOCOSMART Млечен Шоколад се характеризира с:
– лекота при рязане, повърхността не се напуква;
– възможност за овкусяване с различни вкусове;
– стабилност дори и при ниски температури;
– при разбиване с миксер удвоява обема си и се превръща в отличен маслен крем и ганаш;


Начин на употреба:
Покрития:
Загрейте CHOCOSMART Млечен Шоколад до температура 32-35 ° C, разбъркайте и изсипете директно върху продукта. За да получите равномерно покритие, се препоръчва внимателно да разклатите продукта и да не използвате шпатула. За частично покритие потопете продуктите в разтопен CHOCOSMART Млечен ШоколадE.
Разбиване:
Оставете CHOCOSMART Млечен Шоколад да достигне стайна температура (20-22 ° C) и след това разбъркайте в миксер на средна скорост за кратко време, докато обемът се удвои. Прекалената дългото разбиване в миксера, поради прекомерното му нагряване, може да компрометира крайния обем на разбития крем. Ако желаете да го овкусите , препоръчваме ви да добавите етерични масла или кремове на маслена основа, преди да започне процесът на разбиване (не използвайте овкусители на водна основа).
Пълнеж:
CHOCOSMART Млечен Шоколад може да се използва като идеален пълнеж за бонбони. В този случай не е необходимо да го разбивате, а само да го загреете до 32-34 ° C


кофа 5 кг

Разфасовка: 5кг