Микс на прах с вкус на тирамису, специално създадена за студено приготвяне на мус, парфен крем и охладени десерти.
Бърз и лесен за използване в студен процес, той е отличен заместител на листовия желатин.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
LILLY Тирамису 200 г
Вода или мляко (15-20 ° C) 200 г
Сметана (4-5 ° С) 1000 г
Разбийте сметаната, водата или млякото и LILLY TIRAMISU в планетарен миксер. Поставете в подходящите форми и поставете в хладилник за най-малко 2 часа или във фризер за поне 40 минути.
Продуктът може да се използва и по друг метод, като предварително смесите LILLY Тирамису с водата или млякото с помощта на миксер и след това добавите неподсладената и леко разбита сметана.
Може да поръсите горната част на готовия десерт с нехигроскопично какао HAPPYCAO.
ИНСТРУКЦИИ:
– за получаване на баварски кремове, мусове, сладоледени торти с по-интензивен вкус и цвят е препоръчително дозата на LILLY Тирамису, спомената в горната рецепта, да се увеличи до 250 g.
– добавете захар към сметаната по желание.
– в случай на употреба на растителни заместители на сметана, препоръчваме да увеличите дозировката на водата или млякото до 300 г, и да не бъркате сместа дълго време, за да избегнете твърде силна консистенция.
Разфасовка: 1 кг