Огледална глазура с неутрален вкус и цвят за топъл процес. Перфектена за лесно и стабилно покритие на торти, включително вертикални продукти.
Устойчива на замръзяване, осигурява дълготраен перфектен блясък дори при ниски температури (-20 ° C).
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Вземете необходимото количество МИРОР НЕУТРАЛ от опаковката, загрейте го до около 50-55 ° C, след това се разбъркайте за кратко,
като внимавате да не вкарате въздух. Поставете изделието, което ще бъде залято, върху подходяща решетка и покрийте с
МИРОР НЕУТРАЛ с помощта на шпатула и с леко раздрусване оставете излишното количество да се изтече.
МИРОР НЕУТРАЛ може да се използва и с отлични резултати на плоски повърхности без
затопляне: в този случай работете за кратко с шпатула, преди да го използвате.
Разфасовка: 3 кг