Микс на прах за приготвяне на американски мъфин.
Начин на приготвяне:
Класически мъфин
УОНДЪРМЪФИН – 1.000 г
Цели яйца – 350 г
Вода – 200-250 г
Растително масло – 300 г
Смесете всички съставки в планетарен миксер и бъркайте на ниска скорост за 5 минути.
Поставете тестото в подходящите формички, като ги напълните само на 2/3 и след това изпечете на 180-200 ° С за около 25 минути.
Мъфин с шоколад PEPITA
УОНДЪРМЪФИН – 1.000 г
Цели яйца – 350 г
вода – 200-250 г
растително масло – 300 г
PEPITA шоколад NF или МАРАБУ – 150-200 г
Смесете всички съставки, с изключение на PEPITA, в планетарен миксер и разбъркайте на ниска скоростза 5 минути. Добавете внимателно в тестото PEPITA. Поставете тестото в подходящи формички, като ги напълните само на 2/3 и след това печете на 180-200 ° C за около 25 минути
Разфасовка: 5 кг