ГАНАШ С РЕНО БЯЛ
Тези рецепти са подходящи за пълнеж на бонбони направени във форми.
Ганаж Слонова кост
Сметана – 350 гр.
RENO CONCERTO Бял – 650 гр.
Grand Marnier – 20гр.
Ганаж Забайоне
Сметана – 300 гр.
Рено Бял 38/40 – 700 гр.
Паста Забайоне – 50 гр.
Чист алкохол – 50 гр.
Ганаж Капучино
Сметана – 300 гр.
Пудра Кафе – 35 гр.
Рено Бял 38/40 – 700 гр.
Слагаме сметаната и изчакваме да кипне. Добявяме я към предварително разтопения шоколад на 40-45°. Внимателно смесваме до постигане на гладка и хумогенна смес. Оставяме я да изтине и добавяме ликьора и другите добавки.