МИКО 12 е компания, предлагаща широка гама от висококачествени суровини за хляб и сладкарски изделия, произведени в Италия.

JOYBASE Легера 100


ДЖОЙБАЗА Легера 100 е продукт на прах,  без мазнини и аромати,  за приготвяне на млечен сладолед с кремообразна структура при топъл процес.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

ДЖОЙБАЗА Легера 100 – 100 г
Захар – 210-230 г
Сметана – 100-150 г
Мляко – 1 л

Смесете ДЖОЙБАЗА Легера 100 със захарта, постепенно добавете към млякото и
сметаната, разбъркайте с миксер на висока скорост до пълна хомогенизация; след това оставете сместа да почине.
JOYBASE LEGGERA 100 трябва да се използва при топъл процес, като се пастьоризира при 85 ° C.


Разфасовка: 2 кг