Микс на прах с вкус на круша, специално създадена за студено приготвяне на мус, парфен крем и охладени десерти.
Бърз и лесен за използване в студен процес, той е отличен заместител на листовия желатин.
LILLY Круша _____________________ 200 g
вода или мляко (15-20 ° C) ________ 300 g
сметана (4-5 ° C) __________________ 1000 g
Разбийте сметаната, водата или млякото и LILLY Круша в планетарен миксер. Поставете в подходящите форми и поставете в хладилник за най-малко 2 часа или във фризер за поне 40 минути.
Продуктът може да се използва и по друг метод, като предварително смесите LILLY Круша с водата или млякото с помоща на миксер и след това добавите неподсладената и леко разбита сметана.
За да направите забележителна презентация, покрийте или украсете с един от продуктите от серията MIRROR, като използвате вкус по ваш избор.
ИНСТРУКЦИИ:
– за получаване на баварски кремове, мусове, сладоледени торти с по-интензивен вкус и цвят е препоръчително дозата на LILLY Круша, спомената в горната рецепта, да се увеличи до 250 г.
– добавете захар към сметаната по желание.
– в случай на употреба на растителни заместители на сметана, препоръчваме да увеличите дозировката на водата или млякото до 300 г, и да не бъркате сместа дълго време, за да избегнете твърде стегната консистенция.
Разфасовка: 1 кг