Микс на прах с неутрален вкус и аромат, специално създадена за студено приготвяне на мусове, парфени кремове и охладени десерти. Може да се използва и като стабилизатор за сметана.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
LILLY Неутрал_________________________ 200 г
вода или мляко_______________________ 200 г
негуран крем (4-5 ° C) _____________ 1000 г
овкусител _______________________ по ваш вкус
Разбийте сметаната, водата или млякото и LILLY Неутрал с миксер, добавете избрания овкусител (MORELLINA, MORELLINA BITTER, IRCA CHOC, IRCACAO, COVERCREAM CHOCOLATE, HAZELNUT PASTE, ZABAIONE PASTE или паста от плодове), като внимателно разбърквате.
Поставете тънък слой пандишпанов блат на дъното на избраните от Вас форми и ги напълнете равномерно. Поставете в хладилник или фризер за около 40 минути. Може
да декорирате като ги залеете с MIRROR Огледална глазура по Ваш избор
ИНСТРУКЦИИ
– Добавете захар към сметаната, ако сметнете за необходимо.
– Ако в рецептата са използвани два вкуса, препоръчително е да ги отделите с тънък слой пандишпан.
Разфасовка: 1 кг